έ

Ποτέ δεν πυροβολούν στα πόδια.Το μυαλό είν΄ ο στόχος.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ομαδικός βιασμός τουρίστριας για πολλές μέρες

hindistan
Αρμόδιοι στην Ινδία ανακοίνωσαν πως συνέλαβαν πέντε άντρες με την κατηγορία πως απήγαγαν μια Γιαπωνέζα τουρίστρια την οποία βίαζαν για μερικές εβδομάδες.Οι αστυνομικοί ανακοίνωσαν πως το περιστατικό που άρχισε στην Καλκούτα στις 23/11 συνεχίστηκε για πάνω από ένα μήνα και τελέσθηκε σε τουλάχιστον δύο σημεία. Η αστυνομία ανακοίνωσε πως η οργανωμένη συμμορία στόχευε σε μόνες γυναίκες τουρίστριες.
Μεγάλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Ινδίας τα αυξανόμενα περιστατικά βιασμών.
Σύμφωνα με την είδηση από το BBC,ο αστυνομικός διευθυντής Καλκούτας Καντί Γκος μίλησε στο BBC-ινδικά. Ο Γκος ανέφερε πως η τουρίστρια εγκαταστάθηκε σε ένα ξενοδοχείο σε μια περιοχή δημοφιλή για τους τουρίστες και ότι αργότερα την πλησίασαν δύο άτομα-αδέρφια που της είπαν πως είναι ξεναγοί. Ο Γκος περιέγραψε ως εξής το περιστατικό : ¨ Ένας από αυτούς μιλούσε καλά γιαπωνέζικα. Της είπαν πως είναι ξεναγοί και πως θέλανε να την πάνε σε ταξίδι. Στις 23/11 την πήγαν στην ακτή Ντίγκα. Εκεί πραγματοποίησαν σεξουαλική επίθεση και αφού πήραν την πιστωτική της κάρτα έβγαλαν 76 χιλιάδες ρουπίες (περίπου 2.800 λίρες).¨
Ο Γκος λέει πως μετά το θύμα μεταφέρθηκε στην τουριστική περιοχή Μποντ Γκαγιά όπου και παραδόθηκε σε μέλη άλλης συμμορίας. Ο αστυνομικός είπε πως εκεί την κράτησαν αιχμάλωτη με τις σεξουαλικές επιθέσεις να συνεχίζονται για εβδομάδες.
Το θύμα στα τέλη του Δεκεμβρίου πέτυχε να ξεφύγει και μετά να πάει στις 26/12 στο ιαπωνικό προξενείο όπου και υπέβαλλε καταγγελία.
DHA   3/1/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ,τα σχόλια να σχετίζονται με την ανάρτηση και να είναι ευπρεπή.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.