έ

Ποτέ δεν πυροβολούν στα πόδια.Το μυαλό είν΄ ο στόχος.

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ISIS

Ανατριχιαστικές εικόνες εκτέλεσης από την ISIS

030120151122576919047_2
Μια ακόμη ανατριχιαστική εικόνα προστίθεται σε αυτές από την Συρία.  Η τρομοκρατική οργάνωση ISIS εκτέλεσε 13 άτομα.
H οργάνωση εκτέλεσε στην Ράκκα 13 άτομα μέλη σουνιτικής φυλής, με την κατηγορία πως σε συνεργασία με το καθεστώς Άσαντ, προκάλεσαν εκρήξεις σε οχήματα σε περιοχές πολιτών. Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης της οργάνωσης, φαίνονται οι 13 Σύριοι νέοι να λένε ενώπιον της κάμερας τα ονόματα τους και τις διευθύνσεις κατοικίας τους.
Ακολούθως ένας μαχητής της ISIS με καλυμμένο το πρόσωπο του λέει στην κάμερα : ¨Τμήμα πληροφοριών της ISIS κατέστρεψε δίκτυο 13 ατόμων που εργαζόταν για τον Άσαντ. Οι προδότες αυτοί που βλέπετε απήγαγαν αδέρφια μας ξένους μαχητές που ερχόταν στην Συρία και έναντι χρημάτων τους έδιναν στο καθεστώς του Άσαντ. Επίσης στην πόλη Τάμπκα εισήγαγαν δύο αυτοκίνητα βόμβες, εκ των οποίων το ένα εξερράγη, ενώ το άλλο το πιάσαμε μαζί με τον οδηγό του¨.
Στο τέλος του βίντεο μαχητές της ISIS ανεβάζουν σε ημιφορτηγά τα 13 άτομα με χέρια δεμένα και μάτια καλυμμένα, τους μεταφέρουν σε πολύβουο σημείο της πόλης Ράκκα όπου και τους εκτελούν με σφαίρα στο κεφάλι μπροστά στα μάτια του κόσμου.
DHA  3/1/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ,τα σχόλια να σχετίζονται με την ανάρτηση και να είναι ευπρεπή.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.