έ

Ποτέ δεν πυροβολούν στα πόδια.Το μυαλό είν΄ ο στόχος.

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Φρίκη από πίτμπουλ στη Νέα Υόρκη


9χρονο που είχε πάει επίσκεψη σε σπίτι φίλων της στο Λονγκ Άιλαντ των ΗΠΑ κομματιάστηκε και σκοτώθηκε από σκυλί ράτσας πίτμπουλ.
Το περιστατικό συνέβη στην συνοικία Έλμοντ του Λόνγκ Άιλαντ,όταν η 9χρονη είχε πάει μαζί με την οικογένεια της σε σπίτι φίλων.
Την ώρα που το κορίτσι έπαιζε στην πίσω αυλή με άλλα δύο κορίτσια δέχτηκε την άγρια επίθεση του σκυλιού.Γυναίκα που βγήκε από το σπίτι προσπάθησε να επέμβει,αλλά καθώς απέτυχε κάλεσαν την αστυνομία.Στο σημείο κατέφθασαν οι αστυνομικοί την ώρα που το σκυλί συνέχιζε να δαγκώνει το κορίτσι και τότε επιτέθηκε και σε αυτούς,οπότε το σκότωσαν. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο,όπου όμως από την αιμορραγία και τα τραύματα που είχε,δεν έγινε δυνατόν να σωθεί.Η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του σκύλου για άλλο αδίκημα,μη σχετιζόμενο με την επίθεση.
DHA  9/11/2015
Σχόλιο: Ακούω και κάτι ¨ευλογημένους¨ συχνά να λένε ¨πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα ζώα¨…. Ναι σωστά, ας πούμε σε αυτή την περίπτωση είναι φανερό πως φταίει το 9χρονο που δεν ήξερε πως να φερθεί !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ,τα σχόλια να σχετίζονται με την ανάρτηση και να είναι ευπρεπή.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.