έ

Ποτέ δεν πυροβολούν στα πόδια.Το μυαλό είν΄ ο στόχος.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Ο πόλεμος που δεν μας δείχνουν...

Η ανωτέρω φωτογραφία και οι τρεις επόμενες 
(από: https://www.facebook.com/Hevallospage/photos/pcb.1249922095024973/1249913701692479/?type=3&theater) παρουσιάζουν Κούρδισσες μαχήτριες στην περιοχή Ροζάβα του Κουρδιστάν.Ποιον πολεμούν; Μα τον κατακτητή της χώρας τους,αυτός που δεν τους αφήνει να ζήσουν ελεύθερα.
Όπως παρατηρείτε,είναι νέες γυναίκες,όμορφες και,κυρίως,το λέει η καρδιά τους! Αυτές δεν πλήρωσαν δουλέμπορους,δεν εγκατέλειψαν την πατρίδα τους,επέλεξαν πόλεμο και θάνατο,όχι τη διαφυγή.
Τα παγκόσμια ΜΜΕ αυτή τη διάσταση του πολέμου στην ευρύτερη περιοχή των Συριακών συνόρων δεν την δείχνουν.Σαν να μην υπάρχει... Αντίθετα,κατακλύζουν την κοινή γνώμη με νεκρά νήπια,ματωμένα παιδάκια (από δικές τους βόμβες ή των οργάνων τους) και υποβάλουν/επιβάλουν ένα κλαψιάρικο τύπο αντίδρασης στον άβουλο τηλεθεατή,υποχρεώνοντάς τον τελικά σε πρόθυμο "αλληλέγγυο",όχι μόνο να σιωπήσει στην εισβολή των θυμάτων,αλλά συνάμα να δεχτεί αδιαμαρτύρητα εκατοντάδες χιλιάδες (εκατομμύρια ίσως αύριο) [λαθρο]μετανάστες.
Δεν γνωρίζω βέβαια,αν εξελίσσεται σχέδιο αλλοίωσης των Ευρωπαϊκών κρατών (όπως λέγεται),επιβολής με το στανιό πολυπολιτισμού και των λοιπών νεοταξικών αξιωμάτων,αλλά βλέπω τι συμβαίνει γύρω μου,σκέφτομαι,κρίνω.

Τέλος,επειδή οι ωμές παρεμβάσεις της οργανωμένης Τουρκίας κατά των Κούρδων είναι όχι μόνο άγνωστες,αλλά και απίστευτα ακραίες,παρουσιάζω μια σειρά φωτογραφιών 
(από: 


Facebook   23/12/2015 
Liberal Demokrat Yazarlar
),όπου ειδικές δυνάμεις της Τούρκικης Αστυνομίας (JOH) ποζάρουν μέσα ...σχολεία Κουρδικών πόλεων!




Γιάννης Βασ. Πέππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ,τα σχόλια να σχετίζονται με την ανάρτηση και να είναι ευπρεπή.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.