έ

Ποτέ δεν πυροβολούν στα πόδια.Το μυαλό είν΄ ο στόχος.

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Εμμ. Τσουκαλάς,Κοινωνική & Οικονομική ιστορία της Ευρώπης (1945-1975),2015

Πρόκειται για πανεπιστημιακή εργασία από την Academia.Ο συντάκτης της και ο επιβλέπων καθηγητής αναγράφονται.Αν δεν κάνω λάθος,η έδρα είναι της Πολιτικής Οικονομίας.Ασχέτως έδρας και Πανεπιστημίου,εκτιμώ ότι το επίπεδο της εργασίας είναι δραματικά χαμηλό.Εκτός αν πρόκειται για τμήμα συνολικότερου έργου.Δεν ξέρω... 
Μέχρι πριν 5-6 χρόνια πάντως,που βοηθούσα μεταπτυχιακούς στη Φιλοσοφική του Ε.Κ.Π.,είχα εκπλαγεί απ΄ την χαλαρότητα των θεμάτων και την στενότητα απαιτήσεων των επιβλεπόντων καθηγητών.
Θυμάμαι,ως φοιτητής του Α.Π.Θ. πόσο μας ενοχλούσε η τότε οικογενειοκρα-τία εκεί και μας εξόργιζε η καταφανής ανεπάρκεια των βαλτών. Φαίνεται,τριάντα τόσα χρόνια μετά,οι παθογένειες στην τριτοβάθμια εξακολουθούν...
Δημοσιεύω την εργασία,αν και δεν διαθέτει βάθος και αγωνία ανάλυσης,γιατί τυγχάνει εύληπτη,συνοπτική και συγκεφαλαιωτική,να την πω έτσι.


Κάντε λήψη:  
Εμμ. Τσουκαλάς,Κοινωνική & Οικονομική ιστορία της Ευρώπης (1945-1975),2015

Ζαράγκα Κοροβέση Πόπη Η εργασία αυτή είναι προπτυχιακη και όχι μεταπτυχιακή. Συγκεκριμένα πρόκειται για θεματική ενότητα του τμήματος του Ευρωπαϊκού πολιτισμού του ΕΑΠ. Οι εργασίες στο ΕΑΠ έχουν περιορισμένο όριο λέξεων, 1500 με 1800 για τις περισσότερες θεματικές ενότητες, ενώ σε κάποιες (λογοτεχνία π.χ) το όριο ανεβαίνει στις 2200 λέξεις. Ως εκ τούτου οι εργασίες πρέπει να είναι συνοπτικές και να απαντούν στα ζητούμενα που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αρκετά.  (Διαφωτιστικό σχόλιο σε fb ομάδα που κοινοποιήθηκε το θέμα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ,τα σχόλια να σχετίζονται με την ανάρτηση και να είναι ευπρεπή.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.