έ

Ποτέ δεν πυροβολούν στα πόδια.Το μυαλό είν΄ ο στόχος.

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

KOΣΣΟΒΟ,Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

¨Κόσσοβο, η χώρα που παράσχει τους περισσότερους άντρεςστην ISIS¨

iside_en_cok_savasci_temin_eden_ulke_1430662036_1838
 Σε άρθρο σχετικά με τις θρησκευτικές ακρότητες στα Βαλκάνια που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδες των ΗΠΑ, αναφέρεται πως από τις χώρες της Αν. Ευρώπης το Κόσσοβο είναι η χώρα που στέλνει τους περισσότερους μαχητές στην ISIS.
Στο κείμενο αναφέρεται πως το Κόσσοβο με τον μικρό του πληθυσμό έχει τον μεγαλύτερο κατά κεφαλή μέσο όρο παροχής μαχητών. Αναφέρεται πως από το Κόσσοβο έχουν πάει για να πολεμήσουν περίπου 300 άτομα.
Το κείμενο κατηγορεί την κυβέρνηση του Κοσσόβου, καθώς όπως αναφέρει  για να σκεπάσει αυτή της την αποτυχία το υποτιμά. Στο κείμενο κατηγορούνται τόσο οι πολιτικοί όσο και οι θρησκευτικοί ηγέτες που χρόνια τώρα αρνούνται αυτού του είδους τις ακρότητες, την ώρα που στο Κόσσοβο η Ισλαμική Ένωση και η Εγγύς Ανατολή που βρίσκονται στα χέρια των ισλαμιστών που θέλουν να διασφαλίσουν την χρηματοδοτική ροή. Στο κείμενο αναφέρεται πως οι φονταμενταλιστές στα Βαλκάνια επιτίθενται σε ανθρώπους που για αιώνες ακολουθούν το μετριοπαθές Ισλάμ, ενώ εκφράζεται ανησυχία πως το Κόσσοβο θα αποτελέσει οδό των ακραίων τζιχαντιστών στον δρόμο τους για την Ευρώπη.
DHA  3/5/2015
Σχόλιο: Μια βδομάδα μόλις μετά απ΄ αυτό το τηλεγράφημα του ειδησ. πρακτορείου [9/5/15] ένοπλοι τρομοκράτες από το Κόσοβο επιτέθηκαν στο Κουμάνοβο των Σκοπίων... 22 νεκροί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ,τα σχόλια να σχετίζονται με την ανάρτηση και να είναι ευπρεπή.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.