έ

Ποτέ δεν πυροβολούν στα πόδια.Το μυαλό είν΄ ο στόχος.

Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

Η αναπηρία είναι ...τιμωρία Θεού...!

Πρόεδρος Συλλόγου αναπήρων: Οι ανάπηροι πολίτες τιμωρούνται από τον Αλλάχ επειδή έκαναν αμαρτίες
Derek
Αντιδράσεις στα Τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε δήλωση προέδρου συλλόγου αναπήρων, ο οποίος στα πλαίσια της ¨Παγκόσμιας Μέρας Αναπήρων¨, έδωσε συνέντευξη στην οποία ανέφερε πως όταν ένας ανάπηρος χάνει σκέλος σε ατύχημα, πρέπει να σκεφτεί πως ΕΙΝΑΙ ένας φόρος για τον Αλλάχ, έκανα κάτι και πρέπει να εκτίσω την ποινή γι ΑΥΤΟ.
Η συνέντευξη του προέδρου του Συλλόγου Αναπήρων Ανατολίας Οσμάν Κιλίτς δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα kayseriyenihaber που δημοσιεύεται στην Καισάρεια. Στην συνέντευξη αυτή ο Κιλίτς ανέφερε πως τα άτομα που χάνουν χέρι, πόδι ή δάχτυλο θα πρέπει να κερδίσουν την ζωή, πως είναι ανάγκη να γίνεται προσπάθεια να αποτρέπονται τα ατυχήματα και συνέχισε λέγοντας:
ΟΤΑΝ μετά από ένα ατύχημα ο άνθρωπος χάνει ένα μέλος του, τότε χαλάει και η ψυχολογία του. Εμείς σε αυτό το σημείο πρέπει να επεμβαίνουμε. Είναι ανάγκη να σκεφτεί πως ¨ Είναι ένας φόρος για τον Αλλάχ, έκανα κάτι και πρέπει να εκτίσω την ποινή γι αυτό, Οι άνθρωποι ζούνε και βλέπουν τα λάθη τους. Έναντι αυτών των λαθών, ο Αλλάχ δίνει κάποιες τιμωρίες. Πρέπει αυτό να το βλέπουμε στην ζωή μας. . Ο Αλλάχ αγαπά πολύ τον δούλο του. Μια, δυό, τρείς, δεν λαμβάνει υπόψη του τα λάθη του δούλου του. Του λέει «Ε βρε δούλε γιατί ακόμη δεν συνέρχεσαι?».
Haber.sol.org  12/06/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ,τα σχόλια να σχετίζονται με την ανάρτηση και να είναι ευπρεπή.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.