έ

Ποτέ δεν πυροβολούν στα πόδια.Το μυαλό είν΄ ο στόχος.

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Κύπριοι διαδήλωσαν προς το τουρκικό προξενείο


kibris yur 1
Το Σάββατο 15/12/2014 Ελληνοκύπριοι φοιτητές που σπουδάζουν στην Δυτική Θράκη, με αφορμή την 31 επέτειο ανακήρυξης της Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου, πραγματοποίησαν πορεία προς το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.
Στην πορεία μετείχαν περίπου 30 φοιτητές. Φωνάζοντας συνθήματα όπως ¨Έξω οι Τούρκοι από την Κύπρο, Η Κύπρος δεν διασπάται, Η Κύπρος είναι ελληνική, Θα εκδικηθούμε¨ πέρασαν από δρόμους της Κομοτηνής και έφτασαν μέχρι την οδό που είναι το προξενείο. Εκπρόσωπος της ομάδας στην αρχή του δρόμου ανέγνωσαν μια ανακοίνωση.
Δεν επετράπη στην ομάδα των φοιτητών να εισέλθουν στην οδό του προξενείου. Η αστυνομία επέτρεψε μόνο σε 4 άτομα να αναρτήσουν στο προξενείο μια ανακοίνωση.
Οι φοιτητές είπαν πως θα προτιμούσαν να κρεμάσουν την ανακοίνωση στην πόρτα του προξενείου ή αν την παραδώσουν σε κάποιον υπάλληλο, αλλά καθώς η αστυνομία δεν το επέτρεψε, την κρέμασαν σε πανό.
Μετά από το τέλος της πορείας μια ομάδα φοιτητών, φώναξε υβριστικά για την Τουρκία συνθήματα και μετά αποχώρησαν χωρίς επεισόδια.


kibris yur 2
kibris yur 3
Εφ. Μπιρλίκ 15/11/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ,τα σχόλια να σχετίζονται με την ανάρτηση και να είναι ευπρεπή.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.